Waarom een goed onderzoek een must is om hoger in Google te komen

Anno 2019 is het internet erg belangrijk. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun aankopen online te doen. Op het internet zijn namelijk enorm veel aanbieders en hier kan je producten aanschaffen voor de scherpste prijzen. Mocht jij een onderneming hebben en wil jij hiervan profiteren? Dan is het zeer belangrijk dat jij hoger in Google komt te staan. Eigenlijk vindt men over het algemeen alleen de eerste pagina relevant. Mocht jij hoger in Google willen komen, dan zal je een aantal dingen moeten doen. De eerste stap hiervan is de zoekwoorden analyse. Je zult namelijk moeten weten waar je klanten op zoeken.

Na het doen van de zoekwoordanalyse is het belangrijk om ook daadwerkelijk op deze zoekwoorden te gaan scoren. Zo zal je goede landingspagina’s aan moeten maken. Landingspagina’s waar deze zoekwoorden een aantal keer in terugkomen. Zorg er ook voor dat er voldoende content op de pagina’s komt te staan. Om hoger in Google te komen is goede content een must. Dit is iets waar Google erg veel waarde aan hecht. Denk hierbij aan een landingspagina van rond de 1000 woorden. De informatie die op de pagina staat zal relevant moeten zijn. Buiten dat zal het in goed Nederlands geschreven moeten worden. Een ander punt waar je op zult moeten letten is dat je het zoekwoord niet teveel gebruikt. Google zal dit zien als spam, hierdoor zal je pagina juist niet hoog in Google komen te staan.

Linkbuilding is een must

Het zoekwoordonderzoek, het maken van linkbuilding en het schrijven van goede content is dus belangrijk. De volgende stap in het proces is linkbuilding. Dit kan je het beste door een online marketingbureau laten doen. Zij sturen namelijk links vanaf hun websites naar jouw landingspagina’s. Deze sturen zij vanaf websites die volgens Google hoge waarde hebben. Iedere link wordt door Google als het ware als een stem voor jouw website gezien. Hoe hoger de waarde van de website waar de link van af komt, hoe belangrijker de stem! Zorg er dan ook voor dat jij voor de juiste partij kiest die goede links naar jouw site verstuurd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *