Waar op letten bij online kleding bedrukken

Wil jij online kleding bedrukken? Dan zijn er een aantal dingen waar je goed op met letten voor een mooi resultaat. Kleding bedrukken kun je doen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een voetbalteam. Bedrijfskleding bedrukken gebeurt ook veel vaker. Wij zetten de beste tips voor online kleding bedrukken voor je op een rijtje.

Goede maat en pasvorm

Allereerst is het van belang dat de kleding die je gaat bedrukken de juiste maat en pasvorm heeft. Als je zelf al de kleding hebt aangeschaft en ze apart laat bedrukken, heb je dit al gecontroleerd. Maar als je de kleding besteld en ze laat bedrukken bij dezelfde webshop is het lastiger. Op de webshops staat vaak een tabel waarop je kan zien hoe groot elke maat is. Bestudeer deze tabel goed, want de maten kunnen per site nogal verschillen. Omdat het om gepersonaliseerde items gaat, kun je ze niet terug sturen dus het is handig als de maar gelijk goed is.

Minimaal aantal bestellingen

Controleer voordat je gaat bestelling, of de webshop een minimale ordergrootte hanteert. Controleer ook altijd even of je ook enkele items na kunt bestellen, of dat je alleen hele grote aantallen kunt bestellen. Bij Blåkläder kun je ook kleine aantallen bestellen.

Duidelijke tekstbedrukking

Zorg er altijd voor dat je een goed leesbaar lettertype gebruikt en dat deze groot genoeg is. Je wil natuurlijk dat de tekst wel goed te lezen is. Let er ook op dat de tekst of de afbeelding contrasteert met de achtergrond, dus de kleur van de kleding. Zo valt de tekst of het logo goed op. bedrijfskleding belastingdienst kiest bijvoorbeeld voor een wit logo op een blauwe broek.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Het is tot slot belangrijk dat je nagaat wat precies is inbegrepen in de prijs. Soms lijkt een drukkerij goedkoop, maar komen er op het laatst nog allerlei kosten bij. Sommige webshops rekenen extra kosten zoals drukkosten of opzetkosten. Houd hier dus rekening mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *