SEA campagne inrichten? Lees onze tips!

Als je een nieuwe website hebt is advertising een goede manier om snel nieuwe bezoekers naar je site te trekken. Je betaald er natuurlijk wel voor, maar de bezoekers zijn vaak al op zoek naar jouw producten of diensten. Dit komt omdat je heel specifiek kunt targeten via advertising. Een nieuwe website moet vaak nog autoriteit opbouwen, dus zal je niet snel worden gevonden via de organische resultaten in Google. In dit artikel zullen we je tips geven over hoe je je advertising inspanningen zo goed mogelijk kunt inzetten om het maximale uit je campagnes te halen! Lees naast onze SEA tips ook onze tips over marketing automation!

USP’s

Het is belangrijk om goed te weten welke unique selling points of USP’s jouw diensten en producten hebben. Je kunt je hiermee onderscheiden ten opzichte van je concurrenten en zullen dit dus de punten zijn waarom een potentiële klant voor jou kiest. Je wilt deze USP’s daarom altijd vermelden in je advertentietekst, zodat jouw advertentie boven die van je concurrenten uitspringt. 

Je landingspagina

Je landingspagina, is de pagina waar de persoon die op de advertentie klikt naar wordt verwezen. Dit is waarschijnlijk de plek waar de bezoeker een bepaalde actie kan uitvoeren, zoals het kopen van je producten. Het is erg belangrijk dat deze pagina goed is ingericht, want als deze dat niet is kan de bezoeker afhaken. Misschien nog wel belangrijker is dat deze pagina goed aansluit op je advertentie. Als er namelijk geen overeenkomst is zal de pagina niet interessant zijn voor de bezoeker, omdat dit niet iets is wat hij in eerste instantie zocht.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je mee moet nemen als je SEA campagnes gaat opzetten. Zo moet je bijvoorbeeld goed nadenken over je zoekwoorden en over extensies van je advertenties. Als het allemaal wat overweldigend is kun je beste contact opnemen met een online marketingbureau. Zij kunnen je helpen bij het opzetten van je campagnes, maar kunnen deze ook voor je onderhouden. Mocht je uiteindelijk toch zelf willen doen dan is dit ook altijd nog mogelijk.
Bron: https://www.dutchblue.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *