Multiboxen voor goederenopslag

Als u op zoek bent naar goede goederenopslag en vervoer voor de producten die uw bedrijf maakt of gebruikt dient u zeker eens aan palletboxen te denken. Deze zijn in tal van maten te verkrijgen maar ook voor veel goederen geschikt. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken wat voor product het is maar er is altijd wel een goede palletbox voor goederenopslag voor te vinden.

Goederenopslag in boxen

Regelt u zelf vervoer voor levensmiddelen naar de klanten? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze in goede staat daar arriveren. Een goede oplossing voor een veilig vervoer en goederenopslag van deze levensmiddelen is door gebruik te maken van een palletbox die voorzien wordt van een Big Bag. In deze zak kunnen zeer uiteenlopende producten bewaard en vervoerd worden. Indien er een palletbox voor goederenopslag zoals bijvoorbeeld de Multibox van MP Packaging omheen gezet wordt levert dit ook voordelen op. Tijdens de goederenopslag kan de Multibox wel tot vijf hoog gestapeld worden zonder dat daarvoor een speciale stelling nodig is.

Goederen tijdens het vervoer

Ook tijdens het vervoer heeft de veel verkochte en gebruikte Multibox zijn voordelen. De lading die erin zit kan door de box niet meer beschadigen en de Big Bag zelf kan dicht gedaan worden zodat er niets van buitenaf in kan maar er ook niets uitloopt. Mocht de vrachtwagenchauffeur onverhoopt een keertje hard remmen of door een scherpe bocht gaan tijdens het vervoer, dan wordt de pallet en het materiaal dat erop zit dusdanig beschermd door de box dat de kans op schuiven door de vrachtwagen heen minimaal wordt.

Flexibel in hoogte

Ook in de vrachtwagen zelf kan voordelig omgesprongen worden met de beschikbare ruimte. De multiboxen zijn flexibel in hoogte en kunnen ook tijdens het vervoer op elkaar gestapeld worden. U kunt hiermee twee lagen op elkaar zetten zodat er meer in auto past en dat scheelt misschien zomaar een ritje. Beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *