De 5 beste Nederlandse dj’s in een lijst!

Waarschijnlijk weet je al dat Nederland in bezit is van een handjevol goede dj’s, maar wie zijn nu de ultieme Nederlandse dj’s? We hebben speciaal voor jou een rijtje gemaakt. De grootste overeenkomst tussen deze dj’s zijn dat zij allemaal gebruik maken van de juiste DJ Controller en dj-koptelefoon, tegenwoordig moet je meer hebben dan alleen een goede computer – zo heb je ook een goede geluidskaart nodig voor de snelheid en het opnemen van je mixes.

Armin van Buuren

Armin is meerdere jaren de beste DJ in de wereld geweest, maar tegenwoordig moet hij het doen met de 5e plek in Nederland. Hij is bekend van zijn nummers zoals This Is What It Feels Like en Blah Blah Blah. Armin is niet alleen een fenomeen in Nederland, maar hij heeft miljoenen fans wereldwijd.

R3HAB

De Nederlandse DJ R3HAB is in het Brabantse Breda ook wel bekend als Fadil El Ghoul. In 2009 had hij zijn eerste hit genaamd Get Get Down. Tegenwoordig kan je R3HAB kennen van tracks zoals Freak en Rumors. Op Spotify zijn er maandelijks meer dan 14 miljoen personen die luisteren naar zijn muziek.

Hardwell

Robbert van de Corput, welbekend als Hardwell, komt ook uit Breda. Hij is ondertussen al tientallen jaren bekend binnen de wereld van Dance- en Electromuziek. Waarschijnlijk ken je Hardwell van zijn nummers Power, This is Love en zijn remixes van songs zoals Bella Ciao en Out of This Town.

  

 

   2. Tiësto

Misschien iets ouder dan de gemiddelde dj, maar zeker niet slechter geworden, is Tiësto. Ook Tiësto komt uit Breda en is uitgegroeid tot een icoon binnen de dancewereld. Ook Tiësto is meerdere keren uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Je kent hem misschien van zijn oude hits zoals Traffic of Elements of Life. Tegenwoordig maakt hij nog steeds muziek en heeft weer een fenomenale hit opgenomen met de stem van Post Malone, genaamd Jackie Chan.

Martin Garrix

Martin is één van de jongste op deze lijst, maar zeker niet de minste. In 2016, 2017 en 2018 stond hij op nummer 1 in de top 100 dj lijst. Martijn heeft nummers uitgebracht in zijn carrière, die de wereld binnen muziek hebben veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *