Cadeau tips voor je vriend(in)

Radeloos over wat je wat je als je cadeau moet geven aan je geliefde? Niet getreurd hier heb je een aantal leuke tips op een rijtje.

Tip 1 Een cocktailcursus

Een activiteit is vaak leuker dan een geurtje krijgen die je niet lekker vindt. Bij een cocktailcursus leer je nog wat leuks en kun je op deze manier ook nog genieten van een zelfgemaakte cocktail op het eind. Een leuk en leerzaam cadeau.

Tip 2 Een ballonvaart

Nou snap ik dat een ballonvaart een wat prijziger cadeau is dan veel andere dingen die je zou kunnen doen of geven. Maar denk er goed over na, wat is romantischer dan jij met liefje op een hoogte van 200 meter met een prachtig uitzicht? Dit is cadeau dat hij/zij zich niet snel zal vergeten. Een prachtig cadeau die je partner nog lang zal heugen.

Tip 3 WhatsApp gesprek als boek

Dit klinkt misschien een beetje vreemd. Maar tegenwoordig heb je websites waar je je WhatsApp gesprek kan laten bedrukken in een soft of hard cover boek. Als je een boek cadeau geeft waar je eerste gesprekken op staan dat is toch wel heel persoonlijk. Wees niet bang dat je alles er in moet laten, nee je kan je gesprek eerst bewerken voordat het geprint wordt. Zapptales is een van de beste sites die deze service aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *