Bedrukte producten

Het bedrukken van allerlei producten is een techniek die steeds vaker gezien wordt in de commerciële wereld als reclametactiek en als manier om een origineel relatiegeschenk te geven. Een van de redenen dat bedrukte producten zo’n opmars maken, is de grote veelzijdigheid die bij deze reclamemethode komt kijken. De categorie ‘producten’ is natuurlijk ontzettend groot en er kan dan ook van alles bedrukt worden! Twijfel je nog over het bedrukken van producten als reclamemethode of om leuke en persoonlijke relatiegeschenken weg te kunnen geven? In dit artikel zullen we niet alleen antwoord geven op de vraag ‘welke producten kan ik bedrukken?’, maar ook op de vraag ‘waarom zou ik producten bedrukken?’.

 

Welke producten kunnen bedrukt worden?

Het assortiment producten die bedrukt kunnen worden is reusachtig. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende T-shirts of pennen, maar ook aan minder gebruikelijke bedrukte producten, zoals flessen wijn of selfiesticks! Ook zijn er allerlei branche-specifieke producten die bedrukt kunnen worden, zoals glazen voor in de horeca-industrie, rolmaten voor in de bouwindustrie of spiegeltjes voor in de industrie van beauty en wellness.
Ook leuk om te bedrukken zijn geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket of chocoladeletters, zodat je bedrijf ook tijdens de vakantie de aandacht krijgt die het verdient. Heb je zelf nog een leuker, origineler cadeau? Laat cadeaupapier bedrukken om je eigen geschenk mee in te pakken!

 

pennen

Waarom zijn bedrukte producten zo’n goed idee?

Het is natuurlijk niet toevallig dat bedrukte producten zo populair zijn de laatste tijd. Het is een ontzettend goede manier van reclame maken die zorgt dat de ontvanger van de geschenken allerlei positieve associaties bij je bedrijf krijgt. Bovendien zullen in veel gevallen meerdere mensen de geschenken zien: denk bijvoorbeeld aan een bedrukte strandbal.

 

De ontvangers van de strandbal zullen het ten eerste ontzettend leuk vinden om een nuttig geschenk van je bedrijf te krijgen en zullen meteen al positief over je denken. Vervolgens zullen ze de bal tijdens de vakantie meenemen naar het strand, waardoor zij de naam van je bedrijf zelf steeds zien staan, maar andere vakantiegangers je bedrijf ook tegen zullen komen! Zo verspreid je je boodschap op een leuke en originele manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *